Tussendoor
Ras el Hanout kaasvlinders
- • Tussendoor
- • 8 personen
- • 88 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 100 g geraspte oude kaas
- • 1 rol bladerdeeg
- • 1 ei, losgeklopt
- • 2 tl ras el hanout
- • 1 mespunt grof zeezout
BEreidings wijze
- Rol het bladerdeeg uit zodat je een rechthoekige, lange lap hebt. Bestrijk met een kwastje met het ei en bestrooi met de ras el hanout, kaas en zeezout.
- Rol de lange kanten van het bladerdeeg op tot aan het midden. Leg het pakket even in de koeling om op te stijven.
- Verwarm intussen de oven voor op 180°C.
- Snijd plakken (‘vlinders’) van 1 cm dik van het bladerdeeg en leg deze op een bakplaat met bakpapier. Bak de kaasvlindertjes af in ca. 20 minuten.
Boodschappen lijst
- Ras El Hanout
3,89 35 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart - Bladerdeeg
3,89 320 Gram
removeadd product to cart - Zeezout grof
1,65 1 kg
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!