Hoofdgerecht
Plaattaart met tomaat en geitenkaas
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 1 rol bladerdeeg
- • 1 el zwarte knoflookpuree
- • 150 gr cherrytomaten
- • 1 el olijfolie
- • Zout, peper en oregano
- • 75 gr geitenkaas, geraspt
- • Voor de garnering:
- • Walnoten
- • Bieslook
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden. Smeer het bladerdeeg in met de zwarte knoflookpuree en verdeel de tomaten over het bladerdeeg.
- Druppel er wat olijfolie over en breng op smaak met zout, peper en oregano. Bestrooi met geitenkaas en doe het 30 minuten in de oven.
- Garneer met wat walnoten en bieslook.
Boodschappen lijst
- Zwarte knoflook puree
8,59 100 Gram
removeadd product to cart - Bladerdeeg
3,89 320 Gram
removeadd product to cart - Geraspte milde geitenkaas
4,69 150 Gram
removeadd product to cart - Walnoten
2,39 100 Gram
removeadd product to cart - Bieslook
2,79 15 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is gemaakt door Floky.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!