Plaattaart met tomaat en geitenkaas
Plaattaart met tomaat en geitenkaas

Hoofdgerecht

Plaattaart met tomaat en geitenkaas

  • Hoofdgerecht
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

1 rol bladerdeeg
1 el zwarte knoflookpuree
150 gr cherrytomaten
1 el olijfolie
Zout, peper en oregano
75 gr geitenkaas, geraspt
Voor de garnering:
Walnoten
Bieslook

BEreidings wijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Smeer het bladerdeeg in met de zwarte knoflookpuree en verdeel de tomaten over het bladerdeeg.
  2. Druppel er wat olijfolie over en breng op smaak met zout, peper en oregano. Bestrooi met geitenkaas en doe het 30 minuten in de oven.
  3. Garneer met wat walnoten en bieslook.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is gemaakt door Floky.