Lunch
Pistoletje met vega balletjes
- • Lunch
- • 2 personen
- • 464 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 8-10 vega balletjes naar keuze
- • 4 bruine pistolets
- • 2 rode uien, in halve ringen
- • 4 el mayonaise
- • 2 el kappertjes
- • Scheutje olijfolie
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Bak de pistolets af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Bak intussen de rode uien in ca. 3 eetlepels olijfolie tot ze zacht en licht gekaramelliseerd zijn. Breng op smaak met zout en peper.
- Bak in een andere pan de balletjes mooi bruin in een beetje olijfolie.
- Meng de kappertjes door de mayonaise en besmeer hier de broodjes mee. Beleg de broodjes met de ui en de zeewierballetjes en serveer meteen.
Boodschappen lijst
- Frisse & romige mayonaise
4,59 490 Gram
removeadd product to cart - Bruine pistolet
2,79 4 stuks
removeadd product to cart - Mediterrane balletjes
3,85 250 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!