Hoofdgerecht
Pasta met groene kool en saucijsjes
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 713 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 5 knoflooktenen, gesnipperd
- • 4 rundersaucijzen, het gehakt uit het velletje gedrukt
- • 2 of 3 groene pepers, in stukjes (kan ook uit pot)
- • 1 groene kool, in fijne reepjes
- • 300 g pasta naar keuze (bijvoorbeeld volkoren tagliatelle)
- • 250 ml sojacuisine
- • 2 el olijfolie
- • zout & peper, gemalen
BEreidings wijze
- Bak het gehakt uit de worstjes rul. Proef of het voor je op smaak is en strooi er anders nog wat zout en peper over.
- Bak in een andere pan de knoflook aan in de olie (niet bruin laten worden), en voeg de groene pepers toe. Zet het vuur wat hoger en doe de kool erbij. Laat ca. 5 minuten al omscheppend bakken tot de kool geslonken is.
- Kook ondertussen de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Voeg het gehakt toe aan het koolmengsel en warm goed door. Schep de afgegoten pasta erdoor en maak er met de sojacuisine een smeuïg geheel van. Bestrooi met gemalen peper.
Boodschappen lijst
- Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Runder saucijs
6,40 220 Gram
removeadd product to cart - Groene kool
3,99 1 stuks
removeadd product to cart - Volkoren tagliatelle
2,59 500 Gram
removeadd product to cart - Soja cuisine
2,29 250 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2025
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!