Ontbijt
Pannenkoekjes met warme tijm-appels
- • Ontbijt
- • 4 personen
- • 470 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 450 ml melk
- • 250 g bloem
- • 2 eieren
- • 2 appels, in dunne partjes
- • 3 el honing
- • 3 tl bakpoeder
- • 3 takjes tijm
- • Snufje zout
- • Scheutje plantaardige olie
BEreidings wijze
- Meng de melk, eieren, bakpoeder, zout en bloem tot een glad beslag.
- Verhit wat olie in een koekenpan en bak kleine, goudbruine pannenkoekjes van het beslag in 1 à 2 minuten per kant. Houd ze warm.
- Verhit ondertussen in een tweede pan 1 eetlepel olie op middelhoog vuur en bak de appelpartjes hierin ca. 5 minuten. Voeg honing en tijm toe en laat op laag vuur karamelliseren tot de appels glanzen.
- Serveer de pannenkoekjes met de warme tijm-appels.
Boodschappen lijst
- Tarwebloem
2,19 1 kg
removeadd product to cart - Halfvolle melk
1,45 1 Liter
removeadd product to cart - Santana appels
3,59 600 Gram
removeadd product to cart - Tijm
2,59 20 Gram
removeadd product to cart - Vloeibare bloemenhoning
4,39 450 Gram
removeadd product to cart - Bakpoeder 3x17gram
1,19 51 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2025.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!