Hoofdgerecht
Naanpizza
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 400 g vega gehakt
- • 100 g feta
- • 20 kastanjechampignons, in dikke plakken
- • 4 naanbroden
- • 2 paprika's, in reepjes
- • 1 grote rode ui, in halve ringen
- • Handje rucola
- • 1 el olie
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Verhit ondertussen de olie in een koekenpan. Bak het gehakt bruin.
- Voeg de groenten toe aan het gehakt en bak tot ze gaar zijn en een bruin randje krijgen.
- Beleg elk naanbrood met 100 gram gehakt en ¼ van de groenten. Verkruimel er wat feta over.
- Leg de belegde naanbroden in de oven en bak voor 5 minuten. Beleg elke naanpizza met een handje rucola.
Boodschappen lijst
- Feta
3,59 150 Gram
removeadd product to cart - Kastanjechampignons
2,59 250 Gram
removeadd product to cart - Rode uien
1,99 500 Gram
removeadd product to cart - Rucola
2,29 75 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van O Mundo.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!