Naanpizza
Naanpizza

Hoofdgerecht

Naanpizza

  • Hoofdgerecht
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

400 g vega gehakt
100 g feta
20 kastanjechampignons, in dikke plakken
4 naanbroden
2 paprika's, in reepjes
1 grote rode ui, in halve ringen
Handje rucola
1 el olie

BEreidings wijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan. Bak het gehakt bruin.
  3. Voeg de groenten toe aan het gehakt en bak tot ze gaar zijn en een bruin randje krijgen.
  4. Beleg elk naanbrood met 100 gram gehakt en ¼ van de groenten. Verkruimel er wat feta over.
  5. Leg de belegde naanbroden in de oven en bak voor 5 minuten. Beleg elke naanpizza met een handje rucola.

Boodschappen lijst

  • product
    Feta

    3,59 150 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Kastanjechampignons

    2,59 250 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Rode uien

    1,99 500 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Rucola

    2,29 75 Gram

    remove
    add product to cart

Tips

Dit recept is afkomstig van O Mundo.