Ontbijt
Havermout met appel en chocolade
- • Ontbijt
- • 1 persoon
- • 377 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 200 ml amandeldrink
- • 50 g havermout
- • 20 g pure chocolade, geraspt
- • ½ appel, in dunne plakjes
- • Klein handje blauwe druiven, gehalveerd
- • Paar blaadjes munt
- • Snuf kaneel
BEreidings wijze
- Breng de amandeldrink met de havermout zachtjes aan de kook in een pannetje. Roer door tot het een papje wordt. Dit duurt circa 5 à 10 minuten.
- Schep de havermout in een kommetje en garneer met de druiven, appel en munt. Bestrooi met chocorasp.
Boodschappen lijst
- Amandeldrink ongezoet
3,19 1 Liter
removeadd product to cart - Gemalen Ceylon kaneel
2,89 35 Gram
removeadd product to cart - Havermout
1,99 600 Gram
removeadd product to cart - Giga appels
3,59 600 Gram
removeadd product to cart - Pure chocolade 92%
4,69 100 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2021.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!