Ontbijt
Havermout met appel en chocolade
- • Ontbijt
- • 1 persoon
- • 377 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 200 ml amandeldrink
- • 50 g havermout
- • 20 g pure chocolade, geraspt
- • ½ appel, in dunne plakjes
- • Klein handje blauwe druiven, gehalveerd
- • Paar blaadjes munt
- • Snuf kaneel
BEreidings wijze
- Breng de amandeldrink met de havermout zachtjes aan de kook in een pannetje. Roer door tot het een papje wordt. Dit duurt circa 5 à 10 minuten.
- Schep de havermout in een kommetje en garneer met de druiven, appel en munt. Bestrooi met chocorasp.
Boodschappen lijst
- Amandeldrink ongezoet
3,19 1 Liter
removeadd product to cart - Gemalen Ceylon kaneel
2,89 35 Gram
removeadd product to cart - Druiven blauw
4,79 400 Gram
removeadd product to cart - Havermout
1,99 600 Gram
removeadd product to cart - Giga appels
3,59 600 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2021.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!