Hoofdgerecht
Groentespaghetti met garnalen en pesto
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 525 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 400 g courgette-pompoen spaghetti
- • 300 g spaghetti
- • 200 g garnalen (gekookt)
- • 200 ml kookroom
- • 3 tenen knoflook, geperst
- • 1 ui, gesnipperd
- • 4 el verse pesto basilicum
- • 2 el plantaardige olie
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Kook de spaghetti beetgaar zoals op de verpakking staat vermeld. Giet af.
- Verhit intussen de olie in een ruime pan op middelhoog vuur. Fruit de ui en knoflook in ca. 3 minuten glazig. Doe de courgette-pompoenspaghetti erbij en gaar deze ca. 5 minuten.
- Blus af met de room en pesto. Doe de 'gewone' spaghetti en de garnalen erbij en breng op smaak met zout en peper. Serveer meteen.
Boodschappen lijst
- Spaghetti
1,49 500 Gram
removeadd product to cart - Gele uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Courgette- pompoen spaghetti
1,99 200 Gram
removeadd product to cart - Soja cuisine
2,29 250 Ml
removeadd product to cart - Garnalen (gamba's)
6,99 100 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2024
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!