Groentespaghetti met garnalen en pesto
Groentespaghetti met garnalen en pesto

Hoofdgerecht

Groentespaghetti met garnalen en pesto

  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 525 kcal / portie

Ingrediënten lijst

400 g courgette-pompoen spaghetti
300 g spaghetti
200 g garnalen (gekookt)
200 ml kookroom
3 tenen knoflook, geperst
1 ui, gesnipperd
4 el verse pesto basilicum
2 el plantaardige olie
Zout & peper

BEreidings wijze

  1. Kook de spaghetti beetgaar zoals op de verpakking staat vermeld. Giet af.
  2. Verhit intussen de olie in een ruime pan op middelhoog vuur. Fruit de ui en knoflook in ca. 3 minuten glazig. Doe de courgette-pompoenspaghetti erbij en gaar deze ca. 5 minuten.
  3. Blus af met de room en pesto. Doe de 'gewone' spaghetti en de garnalen erbij en breng op smaak met zout en peper. Serveer meteen.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2024