Hoofdgerecht
Chili sin carne met zilvervliesrijst
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 484 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 600 g bonenmix met mais (3 blikjes), afgespoeld en uitgelekt
- • 300 g zilvervliesrijst
- • 70 g tomatenpuree
- • 2 tenen knoflook, fijngehakt
- • 1 pakje mix voor chili con carne
- • 1 rode paprika, in blokjes gesneden
- • 1 ui, gesnipperd
- • 2 el plantaardige olie
- • 2 el koriander, fijngehakt
BEreidings wijze
- Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet daarna af.
- Verhit ondertussen de olie in een grote pan en fruit hierin de ui, knoflook, paprika en zakje 1 van de kruidenmix, ca. 4 minuten.
- Voeg de tomatenpuree en zakje 2 toe en bak 1 minuut mee. Giet er 200 ml water al roerend bij. Schep de afgegoten bonenmix met mais erdoor en laat nog 10 minuten op laag vuur goed doorwarmen.
- Garneer de chili sin carne met koriander en serveer met de zilvervliesrijst
Boodschappen lijst
- Mix voor chili con carne
2,29 31 Gram
removeadd product to cart - Gele uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Tomatenpuree
1,29 70 Gram
removeadd product to cart - Paprika mix
4,59 3 stuks
removeadd product to cart - Bonenmix met maïs
1,69 200 Gram
removeadd product to cart - Zilvervliesrijst lang
2,89 500 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2025
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!