Ontbijt
Boekweitontbijt ‘Grut oh Grut’
- • Ontbijt
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 500 ml ongezoete amandeldrink
- • 250 g boekweitgrutten
- • 2 el kokosolie extra virgin
- • 2 tl ahornsiroop
- • Handvol zomerfruit naar keuze
- • Snufje Keltisch zeezout
- • Snufje kaneel
BEreidings wijze
- Giet de amandeldrink in een pan en voeg de boekweitgrutten toe met een snufje kaneel en zout. Breng al roerend aan de kook, zet het vuur laag en laat 10 minuten zachtjes pruttelen. Voeg eventueel nog wat extra melk of water toe als de boekweitpap te droog wordt.
- Schep de pap in 2 kommetjes en verdeel het fruit erover. Besprenkel met kokosolie en ahornsiroop en serveer meteen.
Boodschappen lijst
- Kokosolie extra virgin
6,49 500 Ml
removeadd product to cart - Frambozen
4,99 125 Gram
removeadd product to cart - Gemalen kaneel
2,79 35 Gram
removeadd product to cart - Keltisch zeezout grof
2,49 1 kg
removeadd product to cart - Boekweitgrutten
4,39 500 Gram
removeadd product to cart - Ahornsiroop A-graad
6,29 250 Ml
removeadd product to cart - Amandeldrink suikervrij
2,99 1 Liter
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!