Boekweitontbijt ‘Grut oh Grut’
Boekweitontbijt ‘Grut oh Grut’

Ontbijt

Boekweitontbijt ‘Grut oh Grut’

  • Ontbijt
  • 2 personen

Ingrediënten lijst

500 ml ongezoete amandeldrink
250 g boekweitgrutten
2 el kokosolie extra virgin
2 tl ahornsiroop
Handvol zomerfruit naar keuze
Snufje Keltisch zeezout
Snufje kaneel

BEreidings wijze

  1. Giet de amandeldrink in een pan en voeg de boekweitgrutten toe met een snufje kaneel en zout. Breng al roerend aan de kook, zet het vuur laag en laat 10 minuten zachtjes pruttelen. Voeg eventueel nog wat extra melk of water toe als de boekweitpap te droog wordt.
  2. Schep de pap in 2 kommetjes en verdeel het fruit erover. Besprenkel met kokosolie en ahornsiroop en serveer meteen.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer