Sauzen & dressings
Bloemkoolspread
- • Sauzen & dressings
- • 1 persoon
- • 66 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • ¼ bloemkool, in roosjes
- • 50 g oude kaas, geraspt
- • 50 g cashewnoten, gestampt in een vijzel
- • 50 g roomboter
- • Toast
- • Zout en peper
BEreidings wijze
- Bak de bloemkool een paar minuten in de boter. Zet het vuur laag en laat smoren tot de bloemkool gaar is.
- Draai de bloemkool met 100 ml vocht tot een gladde puree in de keukenmachine. Breng op smaak met zout en peper en voeg de noten toe.
- Besmeer toast met de bloemkoolpuree en bestrooi met oude kaas.
Boodschappen lijst
- Ongezouten roomboter
3,29 250 Gram
removeadd product to cart - Geraspte oude kaas
3,99 150 Gram
removeadd product to cart - Melba toast
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Bloemkool
3,99 1 stuk
removeadd product to cart - Cashewnoten
3,09 120 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!