08 mei 2019 column

Bio lekker voor je!

img

Iedere dag een verschil maken
We houden allemaal van lekker eten. In een druk bestaan is kiezen voor biologisch een lekkere en makkelijke manier om dagelijks een verschil te maken. Dat is lekker voor je lijf, je rust, je kind, de boer, de koeien, de bomen en de toekomst. Door bewust voor biologische producten te kiezen, draag je bij aan mens, dier en milieu. Met biologisch weet je dus zeker dat je goed zit. Een makkelijke keuze, die je een hoop tijd en keuzestress scheelt en direct een positieve bijdrage aan de wereld oplevert. 

Deze campagne is ontwikkeld door Bionext in samenwerking met Ekoplaza en verschillende biologisch merken. Wil jij meer lezen over ‘Bio lekker voor je’? Check www.biolekkervoorje.nl voor allerlei lekkere recepten en inspirerende artikelen. Volg ook op Instagram & Facebook en mis niets!

avatar

Bio lekker voor je

'Bio lekker voor je' helpt je vaker voor biologisch te kiezen met lekkere recepten, handige tips en een kijkje in de keuken bij inspirerende boeren en telers. Door bewust voor biologische producten te kiezen, draag je bij aan mens, dier en milieu. Met biologisch weet je dus zeker dat je goed zit. Lees er meer over op www.biolekkervoorje.nl