Vegan chorizo rolletjes
Vegan chorizo rolletjes

Tussendoor

Vegan chorizo rolletjes

  • Tussendoor
  • 2 personen

Ingrediënten lijst

240 g zijden tofu
1 Wheaty vegan chorizo worstje
1 rol vegan bladerdeeg
1 teentje knoflook
Handje verse basilicum
Handje edelgistvlokken

BEreidings wijze

  1. Blend de zijden tofu fijn in de blender. Verwijder het velletje van de chorizo en snijd in kleine stukken. Voeg de chorizo en de knoflook toe aan de tofu en mix tot een mengsel.
  2. Hak de basilicumbladen fijn en vouw ze in met een lepel.
  3. Rol het bladerdeeg uit en verdeel de vulling gelijkmatig over het deeg. Laat ongeveer 1 cm vrij aan de rand. Hak de basilicumbladen fijn en strooi over de vulling.
  4. Rol beide uiteinden van het deeg tot het midden. Rol het deeg in bakpapier en vries ongeveer 45 minuten tot een uur in.
  5. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het opgerolde deeg in plakjes van ongeveer 1,5 tot 2 cm. Plaats de rolletjes op een bakplaat, laat voldoende ruimte open tussen de rolletjes. Bedek deze met bakpapier. Strooi er naar smaak edelgistvlokken over.
  6. Bak 40 minuten af en laat ze na afloop afkoelen voordat je ze serveert.

Boodschappen lijst

  • product
    Witte knoflook

    1,59 100 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Bladerdeeg

    3,89 320 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Edelgistvlokken

    6,99 60 Gram

    ONLINE UITVERKOCHT

  • product
    Basilicum

    2,59 70 Gram

    Uit assortiment

  • product
    Zijdentofu

    3,79 300 Gram

    remove
    add product to cart

Tips

Dit recept is afkomstig van Wheaty.