Pastinaakfriet
Pastinaakfriet

Hoofdgerecht

Pastinaakfriet

  • Hoofdgerecht
  • 2 personen

Ingrediënten lijst

500 g pastinaak, geschild en in repen gesneden
kokosolie
Keltisch zeezout en of kruiden

BEreidings wijze

  1. Doe een laag van ca. 2 cm kokosolie in een hapjespan.
  2. En verhit dit totdat een puntje van een reep pastinaak begint te sissen.
  3. Bak in delen de pastinaak en houd eventueel de pan scheef en schep met een lepel de hete olie over de pastinaak.
  4. Zorg er voor dat de pastinaak echt blijft bakken totdat hij goudbruin is.
  5. Schep ze uit de olie en laat ze uitlekken op keukenpapier en bestrooi met wat kruiden en/of zout.
  6. Serveer met een salade en natuurlijk lekkere zelfgemaakte mayonaise (uit OERsterk Eten).

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig van Oersterk