Dessert
Panna cotta met mango-coulis en Belgian thins
- • Dessert
- • 4 personen
- • 685 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 400 ml slagroom
- • 100 ml volle melk
- • 50 g suiker
- • 3½ blaadje gelatine
- • 1 tl vanille extract
- • Mespuntje zout
- • MANGO-COULIS:
- • 250 g mangoblokjes (diepvries), ontdooid
- • 50 g suiker
- • 1 zak Belgian Thins quinoa-goji-amandel
- • ½ limoen, het sap
BEreidings wijze
- Week de gelatine in koud water.
- Breng voor de panna cotta de slagroom met de melk, 50 g suiker, het vanille-extract en heel klein beetje zout aan de kook. Haal de pan van het vuur en laat even afkoelen.
- Roer de uitgeknepen gelatine erdoor tot deze volledig opgelost is. Laat het mengsel afkoelen tot bijna op kamertemperatuur en roer dan nog eens goed door. Verdeel over glaasjes en laat ca. 4 uur opstijven in de koelkast.
- Bereid voor de coulis een siroop door 50 ml water met de suiker aan de kook te brengen. Pureer de mango met de siroop en het limoensap in een blender. Giet door een zeef en bewaar koud.
- Bedek de panna cotta’s met een laagje mangocoulis. Garneer met de Belgian Thins.
Boodschappen lijst
- Volle melk
1,75 1 Liter
removeadd product to cart - Boeren slagroom
2,19 200 ml
removeadd product to cart - Vanille extract
12,95 40 Ml
removeadd product to cart - Limoenen
1,99 200 Gram
removeadd product to cart - Gelatine
2,09 12 stuks
removeadd product to cart
Tips
Bereidingstijd:15 minuten + 4 uur wachttijd Dit recept komt uit Lekker Weten Feest.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!