Salade
Linzensalade met rundergehaktballetjes
- • Salade
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • Ingrediënten voor de salade:
- • 4 tomaten, in stukjes
- • 1 pot linzen, uitgelekt
- • 1 avocado,vruchtvlees in stukjes
- • 2 paprika’s, zaadlijst verwijderd, in kleine blokjes
- • 1 rode ui, in dunne halve ringen
- • Ingrediënten voor de dressing:
- • 1 el witte wijnazijn
- • 3 el olijfolie
- • 1 tl mosterd
- • 1 tl honing
- • Zout en peper
- • Ingrediënten voor de rundergehaktballetjes:
- • 300 g rundertartaar
- • Nootmuskaat
- • Zout en peper
- • 2 el bouillonpoeder (zonder gist)
BEreidings wijze
- Klop de ingrediënten voor de dressing tot een lobbige saus.
- Meng de dressing met de tomaat, linzen, avocado en paprika.
- Maak de rundertartaar aan met peper, zout en nootmuskaat en draai er balletjes van.
- Verwarm de olie in een pan en bak de balletjes mooi bruin.
- Giet er een laagje bouillon bij en laat ca. 5 minuten garen op laag vuur.
- Verdeel de balletjes samen met de rode ui over de salade.
Boodschappen lijst
- Romatomaten
2,99 500 Gram
removeadd product to cart - Witte wijnazijn
3,99 250 ml
removeadd product to cart - Linzen
1,59 360 Gram
removeadd product to cart - Avocado
3,98 2 stuks
removeadd product to cart - Extra vierge olijfolie
9,99 500 Ml
removeadd product to cart - Bloemenhoning knijpfles
6,99 365 Gram
removeadd product to cart - Gemalen nootmuskaat
4,89 35 Gram
removeadd product to cart - Groentebouillonpoeder gistvrij
2,69 150 Gram
removeadd product to cart - Rode uien
1,99 500 Gram
removeadd product to cart - Fijne mosterd
2,49 170 Gram
removeadd product to cart - Runderbieftartaar
5,39 180 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!