Jackfruit curry met ananas
Jackfruit curry met ananas

Hoofdgerecht

Jackfruit curry met ananas

  • Hoofdgerecht
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

800 g jackfruit (2 blikken), uitgelekt en in stukjes
300 ml kokosmelk
2 plakken verse ananas, in stukjes
2 tomaten, in grove stukken
1 grote ui, in ringen
1 rode peper, zaadlijsten verwijderd en fijngehakt
Handvol verse muntblaadjes
2 el olie om in te bakken
1½ el gehakte knoflook
1 el gehakte gember
3 tl garam masala kruiden

BEreidings wijze

  1. Pureer de gember en knoflook met 3 à 4 eetlepels water in een blender.
  2. Bak de ui glazig en voeg de gember-knoflookpasta en peper toe. Doe alles in de blender met munt en water toe en pureer.
  3. Bak de garam masala in 1 eetl olie. Voeg tomaten en jackfruit toe en laat sudderen. Meng de gemberpasta en kokosmelk erdoor en kook even. Voeg de ananas toe en serveer.

Boodschappen lijst

  • product
    Ananas

    3,99 1 stuks

    remove
    add product to cart
  • product
    Milde olijfolie

    9,99 500 Ml

    remove
    add product to cart
  • product
    Munt

    1,99 15 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Rode peper

    1,29 45 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Garam masala kruidenmix

    3,99 50 Gram

    ONLINE UITVERKOCHT

  • product
    Jackfruit

    3,89 400 Gram

    Uit assortiment

  • product
    Kokosmelk

    1,99 400 Ml

    remove
    add product to cart
  • product
    Uien

    2,59 1 kg

    remove
    add product to cart
  • product
    Witte knoflook

    1,59 100 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Gember

    1,59 100 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Romatomaten

    2,99 500 Gram

    remove
    add product to cart

Tips

Dit recept is afkomstig uit het actieboekje van Koken met Ekoplaza.