Hoofdgerecht
Groentelasagne met zalm
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 2 courgettes, in dunne repen
- • 2 koolrabi’s, in dunne plakken
- • Bosje dille, fijngesneden
- • 100 g geraspte Parmigiano Reggiano
- • 75 ml groentebouillon
- • 150 ml soya cuisine
- • 2 moten zalmfilet
- • Zout en peper
BEreidings wijze
- Bestrooi de zalm met zout en een beetje dille en leg om en om met de groenten en de helft van de dille in een ingevette ovenschaal. Strooi er nog wat zout en peper over.
- Breng de bouillon en soya cuisine aan de kook en laat koken tot een licht gebonden saus. Roer de rest van de dille erdoor.
- Giet dit over de schotel en strooi de geraspte kaas erover.
- Zet de schotel 30 min. in en voorverwarmde oven van 180 graden.
Boodschappen lijst
- Geraspte Parmigiano Reggiano
3,49 80 Gram
removeadd product to cart - Wilde roze zalmfilets
6,49 160 Gram
removeadd product to cart - Koolrabi
2,29 1 stuks
removeadd product to cart - Soja cuisine
2,09 250 ML
removeadd product to cart - Courgette
4,19 2 stuks
removeadd product to cart
Tips
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!