Groentelasagne met zalm
Groentelasagne met zalm

Hoofdgerecht

Groentelasagne met zalm

  • Hoofdgerecht
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

2 courgettes, in dunne repen
2 koolrabi’s, in dunne plakken
Bosje dille, fijngesneden
100 g geraspte Parmigiano Reggiano
75 ml groentebouillon
150 ml soya cuisine
2 moten zalmfilet
Zout en peper

BEreidings wijze

  1. Bestrooi de zalm met zout en een beetje dille en leg om en om met de groenten en de helft van de dille in een ingevette ovenschaal. Strooi er nog wat zout en peper over.
  2. Breng de bouillon en soya cuisine aan de kook en laat koken tot een licht gebonden saus. Roer de rest van de dille erdoor.
  3. Giet dit over de schotel en strooi de geraspte kaas erover.
  4. Zet de schotel 30 min. in en voorverwarmde oven van 180 graden.

Boodschappen lijst

Tips