Marineer de zalm ca. 10 minuten in een mengsel van het bier, limoen- en sinaasappelsap, zout en peper.
Kook tegelijkertijd de asperges in ca. 8-10 minuten gaar, giet af, laat afkoelen en snijd daarna schuine stukken. Zet opzij.
Kook de doperwten beetgaar (ca. 5 minuten) in gezouten water, giet af (kookwater opgevangen) en pureer met de staafmixer of keukenmachine in een beetje kookwater tot een mooie crème. Voeg naar smaak zout en peper toe.
Serveer de zalm op de doperwtencrème met de asperges. Garneer met radijsjes en sla.
Tips
Bron: Lekker Weten Lente
Reviews
Er zijn nog geen beoordeling. Wees de eerste om te beoordelen ( Inloggen )
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept
Laat het ons weten!
Marineer de zalm ca. 10 minuten in een mengsel van het bier, limoen- en sinaasappelsap, zout en peper.
Kook tegelijkertijd de asperges in ca. 8-10 minuten gaar, giet af, laat afkoelen en snijd daarna schuine stukken. Zet opzij.
Kook de doperwten beetgaar (ca. 5 minuten) in gezouten water, giet af (kookwater opgevangen) en pureer met de staafmixer of keukenmachine in een beetje kookwater tot een mooie crème. Voeg naar smaak zout en peper toe.
Serveer de zalm op de doperwtencrème met de asperges. Garneer met radijsjes en sla.