Snijd de steeltjes van de portabella's fijn en bak ze met het sjalotje zachtjes in 1 eetlepel olie in een pan met dikke bodem. Voeg de rijst toe en schep om tot de korrels rondom glanzen. Voeg de Italiaanse kruiden, de koolrabiblokjes en de helft van de bouillon toe. Roer tot het vocht is opgenomen en voeg daarna telkens een scheut bouillon toe zodra de vorige is opgenomen, tot de risotto na 20 à 25 minuten smeuïg.
Vandaag (20-10-2018) gemaakt, het was heerlijk!. ik heb alleen i.p.v. risotto (wat ongetwijfeld ook lekker zal zijn) gekookte havergrutten gebruikt, omdat ik daar nog een restje van had.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept
Laat het ons weten!
Snijd de steeltjes van de portabella's fijn en bak ze met het sjalotje zachtjes in 1 eetlepel olie in een pan met dikke bodem. Voeg de rijst toe en schep om tot de korrels rondom glanzen. Voeg de Italiaanse kruiden, de koolrabiblokjes en de helft van de bouillon toe. Roer tot het vocht is opgenomen en voeg daarna telkens een scheut bouillon toe zodra de vorige is opgenomen, tot de risotto na 20 à 25 minuten smeuïg.