Tussendoor
Chocoladeflikken met zeezout en nootjes
- • Tussendoor
- • 8 personen
- • 128 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 200 g kookchocolade puur
- • 3 el geroosterde hazelnoten, grof gehakt
- • 1 el grof zeezout
BEreidings wijze
- Smelt de chocolade au bain-marie. Maak met een lepel rondjes warme chocolade op het bakpapier. Bestrooi, wanneer de chocolade nog warm is, de flikken met zeezout en stukjes hazelnoot.
- Laat afkoelen in de koelkast en haal de flikken daarna van het papier.
Boodschappen lijst
- Kookchocolade puur
4,39 200 Gram
removeadd product to cart - Zeezout grof
1,39 1 kg
removeadd product to cart - Hazelnoten
5,29 200 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is gemaakt door Brinkers
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!