Cacaoballetjes met cacaonibs
Cacaoballetjes met cacaonibs

Bakken

Cacaoballetjes met cacaonibs

  • Bakken
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

200 g gemengde ongebrande noten
8-10 Medjoul dadels
3 el kokosolie
3 el cacaopoeder
2 el cacao nibs + extra ter garnering
Kaneel
Garnering: kokosrasp, gojibessen en sesamzaadjes

BEreidings wijze

  1. Maal de noten fijn in de keukenmachine. Tip: week ze even van tevoren, dan gaat dit gemakkelijker.
  2. Ontpit de dadels. Smelt de kokosolie. Meng vervolgens de dadels, het cacaopoeder en de cacao nibs met de kokosolie en de vermalen noten. Voeg naar smaak kaneel toe.
  3. Maak ca. 15 porties en draai deze tot mooie balletjes. Verdeel je gekozen garnering over verschillende bakjes en rol de balletjes hier doorheen. Laat even opstijven in de koelkast en smullen maar!

Boodschappen lijst