Bijgerecht
Thaise zalmspiesjes met koriander
- • Bijgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 600 g zalmfilet, in blokjes
- • Handje korianderblaadjes, in dunne reepjes
- • Ook nodig: satéprikkers geweekt in water
- • THAISE CURRYPASTA:
- • 400 ml kokosmelk
- • 6 lenteuitjes, fijngesneden
- • 2 limoenen, het sap
- • 2 groene chilipepers, fijngehakt
- • 1 el zoete chilisaus
- • 1 tl rietsuiker
BEreidings wijze
- Meng alle ingrediënten voor de currypasta in de keukenmachine tot een geurig mengsel.
- Leg de zalmblokjes in de currypasta en zet minimaal 1 uur koud weg. Rijg de zalm aan de prikkers en gril enkele minuten op de barbecue (gebruik eventueel folie). Regelmatig keren. Bestrooi met koriander.
Boodschappen lijst
- Bosui
1,99 1 stuks
removeadd product to cart - Wilde Sockeye zalm
9,80 185 Gram
removeadd product to cart - Koriander in schaaltje
1,99 15 Gram
removeadd product to cart - Thaise groene currypasta
2,59 50 Gram
removeadd product to cart - Riesling trocken
11,49 750 Ml
removeadd product to cart - Chilisaus
2,79 240 ML
removeadd product to cart - Kokosmelk
1,89 200 Ml
removeadd product to cart - Rietsuiker Fairtade
5,69 1 kg
removeadd product to cart - Limoenen
1,89 200 Gram
removeadd product to cart
Tips
Wijntip: Riesling Theodor Orb.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!