Lunch
Pistoletje Zeeuwse zeewierballetjes
- • Lunch
- • 2 personen
- • 464 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 4 afbak bruine pistolets
- • 2 rode uien, in halve ringen
- • Olijfolie om in te bakken
- • Zout en peper naar smaak
- • 8-10 Zeeuwse Zeewierballen
- • 2 el kappertjes
- • 4 el mayonaise
BEreidings wijze
- Bak de pistolets af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Bak intussen de rode uien in ca. 3 eetlepels olijfolie tot ze zacht en licht gekaramelliseerd zijn. Breng op smaak met zout en peper.
- Bak in een andere pan de zeewierballetjes mooi bruin in een beetje olijfolie.
- Meng de kappertjes door de mayonaise en besmeer hier de broodjes mee. Beleg de broodjes met de ui en de zeewierballetjes en serveer meteen.
Boodschappen lijst
- Volle & romige mayonaise
4,89 490 Gram
removeadd product to cart - Rode uien
1,99 500 Gram
removeadd product to cart - Kappertjes
3,19 100 Gram
removeadd product to cart - Bruine pistolet
2,29 4 stuks
removeadd product to cart - Milde olijfolie
16,49 1 Liter
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!