Pistoletje Zeeuwse zeewierballetjes
Pistoletje Zeeuwse zeewierballetjes

Lunch

Pistoletje Zeeuwse zeewierballetjes

  • Lunch
  • 2 personen
  • 464 kcal / portie

Ingrediënten lijst

4 afbak bruine pistolets
2 rode uien, in halve ringen
Olijfolie om in te bakken
Zout en peper naar smaak
8-10 Zeeuwse Zeewierballen
2 el kappertjes
4 el mayonaise

BEreidings wijze

  1. Bak de pistolets af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Bak intussen de rode uien in ca. 3 eetlepels olijfolie tot ze zacht en licht gekaramelliseerd zijn. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Bak in een andere pan de zeewierballetjes mooi bruin in een beetje olijfolie.
  4. Meng de kappertjes door de mayonaise en besmeer hier de broodjes mee. Beleg de broodjes met de ui en de zeewierballetjes en serveer meteen.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst