Pistoletje met vega balletjes
Pistoletje met vega balletjes

Lunch

Pistoletje met vega balletjes

  • Lunch
  • 2 personen
  • 464 kcal / portie

Ingrediënten lijst

8-10 vega balletjes naar keuze
4 bruine pistolets
2 rode uien, in halve ringen
4 el mayonaise
2 el kappertjes
Scheutje olijfolie
Zout & peper

BEreidings wijze

  1. Bak de pistolets af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Bak intussen de rode uien in ca. 3 eetlepels olijfolie tot ze zacht en licht gekaramelliseerd zijn. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Bak in een andere pan de balletjes mooi bruin in een beetje olijfolie.
  4. Meng de kappertjes door de mayonaise en besmeer hier de broodjes mee. Beleg de broodjes met de ui en de zeewierballetjes en serveer meteen.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst