Bakken
Cheesecake met noten
- • Bakken
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • BODEM:
- • 300 g amandelen
- • 300 g dadels zonder pit
- • VULLING:
- • 600 g ongezouten en ongebrande cashewnoten
- • 240 g kokosolie + extra om in te vetten
- • 180 ml agavesiroop
- • 160 ml citroensap
- • 1 vanillestokje, merg uitgeschraapt
- • 4 el kersenfruitbeleg
- • Snufje zeezout
BEreidings wijze
- Maal voor de bodem de amandelen met de dadels in de keukenmachine.
- Schep in een ingevette springvorm (24 cm ø) en druk goed aan zodat de bodem helemaal bedekt is.
- Mix voor de vulling de afgegoten cashewnoten met de rest van de ingrediënten tot een romig mengsel (in de schoongewreven keukenmachine of de blender). Schenk over de taartbodem. Zet de cake 1 nacht in de vriezer.
- Laat de taart ca. 3 uur voor het serveren in de koelkast op temperatuur komen. Serveer met kersenfruitbeleg.
Boodschappen lijst
- Dadels zonder pit
3,29 300 Gram
removeadd product to cart - Agavesiroop
3,79 250 Ml
removeadd product to cart - Cashewnoten
12,69 600 Gram
removeadd product to cart - Bourbon vanillestokjes
7,99 2 stuks
removeadd product to cart - Geurloze kokosolie
5,49 500 Ml
removeadd product to cart - Bruine amandelen
5,19 250 Gram
removeadd product to cart - Citroensap
2,49 250 Ml
removeadd product to cart - Kersen fruitbeleg
2,99 250 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Women.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!