Ekovriend
Winkels & openingstijden
Klantenservice
Boodschappen
Aanbiedingen
Lekker Weten
Actueel
Recepten
Meer
search more
divide
Inloggen
Winkelmandje
KIES JE OPHAAL- OF BEZORGMOMENT
1
Wil je boodschappen ophalen of laten bezorgen?
Waar kunnen we het bezorgen?
Extra adres toevoegen
Waar wil je je boodschappen ophalen?
Vind een ophaalpunt
divide
search more
geen winkel gevonden
2
Kies je moment
Filter
Filters
close pannel
Gerecht
Hoofdgerecht
Salade
Lunch
Soep
Ontbijt
Bijgerecht
Bakken
Dranken
Tussendoor
Sauzen & dressings
Dessert
Voorgerecht
Meer
Aantal personen
4 personen
6 personen
2 personen
1 persoon
10 personen
8 personen
12 personen
3 personen
9 personen
5 personen
15 personen
7 personen
274 personen
24 personen
Meer
Dieetvoorkeur
Vegetarisch
recepten
Hoofdgerecht
1021
Salade
263
Lunch
185
Soep
176
Ontbijt
209
Bijgerecht
175
Bakken
302
Dranken
139
Tussendoor
76
Sauzen & dressings
48
Dessert
168
Voorgerecht
93
4 personen
1670
6 personen
126
2 personen
662
1 persoon
138
10 personen
31
8 personen
182
12 personen
14
3 personen
16
9 personen
2
5 personen
5
15 personen
4
7 personen
1
274 personen
1
24 personen
1
Vegetarisch
2012
alle recepten
Hoofdgerecht
Gestoofde kabeljauw met linzen in tomatensaus
Soep
Pompoensoep met kokos en koriander
Hoofdgerecht
Kabeljauw uit de oven met kruidenkorst
Hoofdgerecht
Tajine met roodbaars en bonen
Bijgerecht
Pinchos Morunos
Hoofdgerecht
Caponata met ansjovis
Salade
Salade caprese met geroosterde paprika
Hoofdgerecht
Oosterse kool met linzen en pindadressing
Voorgerecht
Thaise viskoekjes
Hoofdgerecht
Gegrilde Chinese kool met ansjovisboter
Hoofdgerecht
Gestoomde kabeljauw
Voorgerecht
Gegrilde bindsla met muntsaus en citroen
Hoofdgerecht
Risotto met venkel, doperwten & geitenkaas
Hoofdgerecht
Gerookte vis met gemarineerde bietjes en mierikswortelsaus
Bijgerecht
Zalm met kimchi, shoyumayo en radijskiemen
Bijgerecht
Oosters gemarineerde kabeljauw
Hoofdgerecht
Pokébowl met zalm, wakamé en edamame
Hoofdgerecht
Saltimbocca
Soep
Gevulde visbouillon met zalm, courgette en kimchi
Hoofdgerecht
Kabeljauwfilet met venkel-roomsaus