Runderbouillon met room
Runderbouillon met room

Soep

Runderbouillon met room

  • Soep
  • 4 personen
  • 172 kcal / portie

Ingrediënten lijst

500 ml runderbouillon
200 ml slagroom
2 el bieslook, fijngesneden
1 el gerookte paprikapoeder
Zout & versgemalen peper

BEreidings wijze

  1. Sla de slagroom stijf met een garde samen met ½ eetlepel van het gerookte paprikapoeder. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Verwarm de bouillon in een steelpan en breng eventueel verder op smaak met zout en peper.
  3. Schenk met behulp van een maatbeker de bouillon in kleine, hittebestendige (shot)glaasjes en lepel er de geslagen room op. Garneer met de rest van het paprikapoeder en fijngesneden bieslook.

Boodschappen lijst

Tips

Deze runderbouillon perfect geschikt als amuse. Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2022.