Welkom bij Ekoplaza

Start je bestelling door een afdeling te kiezen.

VERDER
1/4
Boodschappen doen

Zoek snel naar gezonde producten

Je kunt met een lijstje samenstellen.

VERDER
2/4

Dit is jouw lijstje en mandje.

Hier verzamel je jouw boodschappen en rond je het bestelproces af. Kies voor thuisbezorgen of afhalen bij éen van onze winkels bij jou in de buurt.

VERDER
3/4
Ekoplaza Werk voor ons Content Marketeer, Veghel
Terug naar vorige pagina

Content Marketeer, Veghel

Veghel

  • Locatie Veghel
  • Werk Fulltime - 36 tot 40 uren per week
  • Leeftijd Minimale leeftijd is 20 jaar
  • Opleiding Minimaal opleidingsniveau is HBO / Universitair

Vereisten

Ekoplaza is dé biologische supermarkt van Nederland en wil biologisch bereikbaar maken voor iedereen. We zijn ervan overtuigd dat biologisch eten onderdeel is van een gezonde leefstijl.In ruime, aangename, overzichtelijke winkels alsook online bieden we consumenten het mooiste en grootste aanbod biologische producten, en brengen we de voordelen van biologisch produceren en consumeren op een laagdrempelige, aantrekkelijke manier onder de aandacht. Wij geloven in wat we doen. We vertellen ons biologische verhaal met enthousiasme en willen dit met iedereen delen. Informeel, met kennis van zaken. We werken hard, hebben een gezonde leefstijl en we hebben ook veel plezier. En vooral: we genieten van biologisch lekker eten. Gaat dit over jou? Lees dan verder!

Ter versterking van onze marketing afdeling zijn wij op zoek naar een:

Content Marketeer

Aan jou de taak om deze relevante en waardevolle content te creëren en te verspreiden, om daarmee onze doelgroep aan te trekken en te binden. Je hebt oog voor vormgeving en bent creatief. Op owned, earned, paid en shared media weet jij een goede strategie uit te schrijven en samen met grafisch vormgevers een goede invulling aan te geven.

Je maakt samen met de marketingafdeling keuzes: welke onderwerpen, waar en op welk moment? Je werkt zelfstandig en zorgt voor de uitvoering van de marketingplannen. Hierbij streef je continu naar een optimaal resultaat van de contentstrategie om Ekoplaza als merk bij de doelgroep onder de aandacht te brengen.
Samen met de online marketeer ben je verantwoordelijk voor doelstellingen met betrekking tot bezoekersaantallen, conversiepercentage en marketing ROI.

Als het gaat om 'living the brand' ben jij een absoluut voorbeeld. Je denkt groen, staat positief in het leven en je hebt interesse in een gezonde en duurzame leefstijl. Je houdt de klant in zijn klantenreis goed in de gaten en weet daar perfect op in te spelen.Jouw kennis en ervaring gebruik je om Ekoplaza te laten reageren op de actualiteiten.Je schrijft pakkende teksten. Denk hierbij aan storytelling, redactioneel, journalistiek, mediacommunicatie en PR. Je schrijft teksten voor websites en social media en moeiteloos voor offline middelen zoals brieven, flyers en ander drukwerk. Je stemt daarbij af met collega’s van de marketing afdeling zoals de grafisch vormgever en de online marketeer.

Functie eisen
• HBO/Universitair werk- en denkniveau in de richting van content marketing, PR, social & nieuwe media en/of journalistiek
• Je hebt aantoonbaar journalistieke kwaliteiten; je weet nieuws te vergaren, op waarde te schatten en te vertalen naar de gewenste content
• Je bent een fervent gebruiker en kenner van social media en beschikt over kennis van het schrijven van webteksten
• Je hebt kennis van SEO
• Het belangrijkste is echter dat je een tekstschrijver bent met veel creativiteit. Het is essentieel dat het schrijven echt een passie voor je is en je een geweldig gevoel hebt voor taal
• Zelfstandig met gevoel voor het team, resultaatgericht en een pro-actieve mentaliteit (geen 9 tot 5).

Reageren
Heb je interesse en voldoe je aan de functie-eisen? Druk dan hieronder op de knop “solliciteer”
 

janine - winkelmedewerker

gerard - Groenteafdeling

quirijne - Koffiebar

willem - Bedrijfsleider

Algemene voorwaarden | Privacy statement | © 2017 Ekoplaza