Volkoren noedels met spinazie
Volkoren noedels met spinazie

Hoofdgerecht

Volkoren noedels met spinazie

  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 874 kcal / portie

Ingrediënten lijst

500 g volkoren noedels
1 ui, gesnipperd
1 el olijfolie
100 ml soja cuisine (sojaroom)
250 g ricotta
150 g geitenkaas naar keuze, geraspt of in stukjes
100 g boerenkaas, geraspt
300 g spinazie, vers of diepvries (ontdooid)
Zout en peper

BEreidings wijze

  1. Kook de noedels al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Fruit intussen de ui zacht en glazig in een beetje olie.
  3. Voeg de sojaroom, ricotta en andere twee kazen toe en klop dit op laag vuur tot de kazen zijn gesmolten en de saus heet is.
  4. Verwarm de spinazie een paar minuten in de kaassaus tot de blaadjes zijn geslonken. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Meng de saus door de afgegoten pasta en serveer meteen.

Boodschappen lijst

  • product
    Soja cuisine

    2,09 250 ML

    remove
    add product to cart
  • product
    Spinazie

    3,99 200 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Ricotta

    3,79 250 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Mie noodles ei

    2,59 250 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Uien

    2,59 1 kg

    remove
    add product to cart