Vlaflip
Vlaflip

Dessert

Vlaflip

  • Dessert
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

400 g plantaardige variatie op yoghurt - kokos
400 ml coconut whipping cream (koud)
125 g frambozen
125 g lange vingers
4 blaadjes basilicum, in dunne reepjes
2 el aardbeien-frambozensiroop
½ tl vanillepoeder

BEreidings wijze

  1. Klop de inhoud van het blik kokoscrème met een handmixer tot een dikke room en meng de vanillepoeder erdoor.
  2. Verdun de siroop in een lage, platte schaal met water tot een niet al te zoete ranja.
  3. Dip 4-6 lange vingers in de ranja en bekleed hiermee de bodem van 4 glaasjes of kommen.
  4. Schep op de bodem in elk glaasje een ruime eetlepel kokosyoghurt, een laagje frambozen en een schep kokosroom.
  5. Dip nog 4-6 lange vingers in de ranja en herhaal de lagen koek, kokosyoghurt, frambozen en kokosroom.
  6. Serveer met de basilicum.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig van Terug naar beter