Vijgen-notenbrood met geitenkaas
Vijgen-notenbrood met geitenkaas

Bakken

Vijgen-notenbrood met geitenkaas

  • Bakken
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

600 g paranoten en walnoten, fijngemalen
100 g gedroogde vijgen
100 g gedroogde dadels
6 eieren
Plakje harde geitenkaas
Flinke el kokosolie
Snufje Keltisch zeezout

BEreidings wijze

  1. Verwarm de oven voor op 170ºC.
  2. Klop de eieren los en voeg de para- en walnoten, kokosolie, zeezout
  3. en gedroogde vijgen en dadels toe. Roer nogmaals goed door en
  4. giet het mengsel in een cakeblik.
  5. Bak het geheel 40 minuten in de oven met het aluminiumfolie op het blik en vervolgens 40 minuten zonder het aluminiumfolie erop.
  6. Lekker met een plakje geitenkaas.

Boodschappen lijst