Hoofdgerecht
Verse tagliatelle met zalm
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
- • 924 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 250 g verse tagliatelle
- • 125 g warm gerookte zalmsnippers
- • 50 g pecorino romano, versgeraspt
- • 10 kappertjes, gehalveerd
- • 5 artisjokharten, in partjes
- • 6 el olijfolie
- • Klein handje platte peterselie, fijngehakt
- • ½ citroen, alleen de rasp
- • Zout en peper
BEreidings wijze
- Kook de tagliatelle beetgaar zoals op de verpakking staat vermeld, giet af en doe weer terug in de warme kookpan.
- Hussel er meteen de olijfolie, kappertjes, artisjok en geraspte citroenschil door en maak op smaak met zout en peper.
- Schep op 4 borden en verdeel de pecorino, de zalmsnippers en de peterselie erover.
Boodschappen lijst
- Kappertjes
3,19 100 Gram
removeadd product to cart - Verse tagliatelle
2,99 250 Gram
removeadd product to cart - Artisjokharten
6,19 280 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
9,99 500 Ml
removeadd product to cart - Citroenen
3,45 500 Gram
removeadd product to cart
Tips
Tip: de Grillo Viognier wijn van Santa Trese is fijn te combineren met deze tagliatelle met zalm. Het is een ronde en sappige witte wijn met body, fruit en een kruidige ondertoon. Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente 2021
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!