Venkelstoofpotje met seitangehakt
Venkelstoofpotje met seitangehakt

Hoofdgerecht

Venkelstoofpotje met seitangehakt

  • Hoofdgerecht
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

400 g verse seitan gehakt
400 g tomatenblokjes (blik)
3 tomaten, in stukken
3 teentjes knoflook, fijngehakt
1 venkel, wortel en stengels verwijderd en rest in stukjes
1 ui, fijngesnipperd
Paar takjes rozemarijn, naaldjes fijngehakt
Olie om in te bakken
Zout & peper

BEreidings wijze

  1. Verhit een beetje olie in een pan en fruit hierin de knoflook, ui en venkel ca. 10 minuten.
  2. Voeg het seitan gehakt toe en bak het rul.
  3. Schep de tomatenblokjes en de verse tomaten erdoor en breng op smaak met rozemarijn en zout en peper. Laat ca. 15 minuten onder af en toe roeren sudderen.
  4. Serveer met een takje verse rozemarijn als garnering.

Boodschappen lijst

  • product
    Uien

    2,59 1 kg

    remove
    add product to cart
  • product
    Venkel

    2,69 450 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Witte knoflook

    1,59 100 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Verse seitan gehakt

    5,29 200 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Trostomaten

    2,49 500 Gram

    remove
    add product to cart

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst