Veggie vissticks met avocadosalsa
Veggie vissticks met avocadosalsa

Hoofdgerecht

Veggie vissticks met avocadosalsa

  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 380 kcal / portie

Ingrediënten lijst

1 avocado
sap van een ½ citroen
1 trostomaat, ontveld en in kleine stukjes
1 rode ui, gesnipperd
1 teentje knoflook, gesnipperd
zout en peper
2 el fijngehakte koriander + extra voor garnering
3 el olijfolie
2 pakken Veggie vissticks

BEreidings wijze

  1. Halveer de avocado, trek de schil eraf en wip de pit eruit. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes en meng het citroensap, de tomaat, de ui, de knoflook, zout en peper naar smaak en de koriander erdoor. Schep in een mooi schaaltje. Garneer met koriander.
  2. Verhit de olie en bak de Veggie vissticks volgens de aanwijzingen op de verpakking mooi bruin en gaar. Serveer met de salsa.

Boodschappen lijst

  • product
    Avocado

    3,98 2 stuks

    remove
    add product to cart
  • product
    Citroenen

    3,45 500 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Trostomaten

    2,49 500 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Rode uien

    1,99 500 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Witte knoflook

    1,59 100 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Milde olijfolie

    9,99 500 Ml

    remove
    add product to cart

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest