Tikka Masala
Tikka Masala

Hoofdgerecht

Tikka Masala

  • Hoofdgerecht
  • 2 personen

Ingrediënten lijst

250 ml kokosmelk
200 g doperwten
200 g basmatirijst
180 g Tikka Masala currypasta
150 g kikkererwten
100 g tomatenpuree
1 puntpaprika
1 ui
1 teentje knoflook
Zout & peper

BEreidings wijze

  1. Kook de rijst volgens de verpakking. Fruit ondertussen de ui en knoflook in een grote pan.
  2. Laat de kikkererwten uitlekken. Snijd de puntpaprika in stukjes en voeg toe aan de ui en knoflook. Voeg tevens de kikkererwten en doperwten toe.
  3. Voeg nu de kokosmelk, tomatenpuree en Tikka Masala curry toe en laat meekoken. Haal vervolgens de pan van het vuur.
  4. Doe de Tikka Masala in een kom en serveer de rijst er naast. Voeg eventueel 2 citroenschijfjes en peterselie toe als garnering.

Boodschappen lijst