Dessert
Syllabub met aardbeien
- • Dessert
- • 4 personen
- • 388 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 400 ml coconut whipping cream*
- • 50 g poedersuiker
- • 6 aardbeien, kroontje eraf en in plakjes
- • 1 limoen, rasp & sap
- • Klein handje amandelschaafsel, geroosterd
BEreidings wijze
- Klop de kokos whipping cream stijf met een handmixer.
- Spatel de poedersuiker, limoensap en -rasp erdoor.
- Schep in 4 schaaltjes en garneer met aardbeien en amandelschaafsel.
Boodschappen lijst
- Amandelschaafsel
2,59 75 Gram
removeadd product to cart - Coconut whipping cream
3,89 400 Ml
removeadd product to cart - Poedersuiker
2,99 125 Gram
removeadd product to cart - Limoenen
1,99 200 Gram
removeadd product to cart
Tips
*Zet het blik 12-24 uur voor gebruik in de koelkast, zodat de inhoud koud is en deze goed opgeklopt kan worden. Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer 2021
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!