Sauzen & dressings
Spread van champignons à la grecque
- • Sauzen & dressings
- • 2 personen
- • 54 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 250 g champignons, in kwarten
- • 6 zongedroogde tomaatjes
- • 1 teen knoflook, gehakt
- • 1 takje tijm, blaadjes gerist
- • 2 el olie
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Bak de champignons en de knoflook en de knoflook een paar minuten in olie. Draai het vuur laag en laat het vocht uit de champignons nagenoeg verdampen.
- Doe de champignons, de zongedroogde tomaatjes, 2 el water en de tijm in een keukenmachine en draai kort tot een tapenade-achtige structuur; gebruik hiervoor de pulseknop. Breng op smaak met zout en peper.
Boodschappen lijst
- Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Witte champignons
2,49 250 Gram
removeadd product to cart - Zongedroogde tomaatjes in olie
4,29 190 Gram
removeadd product to cart - Tijm
1,99 15 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2017.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!