Sandwichbollen met salami en tonijnmayonaise
Sandwichbollen met salami en tonijnmayonaise

Lunch

Sandwichbollen met salami en tonijnmayonaise

  • Lunch
  • 4 personen
  • 485 kcal / portie

Ingrediënten lijst

4 bruine bollen of meergranenbollen
100 g feta, verkruimeld
100 g zwarte olijven zonder pit, gesneden
50 g salami (vleeswaren)
50 g cornichons (kleine cocktailaugurkjes)
2 rode uien, in dunne halve ringen
1 pot gegrilde paprika, in reepjes gesneden
Handvol rucola
Gemalen peper
TONIJNMAYONAISE:
100 g tonijn
3 zongedroogde tomaatjes
3 el mayonaise
2 el zuur van de cornichons

BEreidings wijze

  1. Maak de tonijnmayonaise door alle ingrediënten door elkaar te mengen met een staafmixer.
  2. Besmeer de onderste helft van de bollen met de tonijnmayonaise. Leg hierop de reepjes paprika, plakjes salami, rode ui, rucola, olijven, feta en
  3. cornichons. Bestrooi met peper.
  4. Leg de bovenkant van de bollen er schuin op en serveer meteen.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente