Hoofdgerecht
Runderfajita's met knoflookroom en limoen
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 578 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 500 g entrecôte, in reepjes
- • 200 g geiten crème fraîche
- • 8 tortilla wraps
- • 2 limoenen, van 1 het sap en de ander in partjes
- • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- • 1½ el Mexicaanse kruiden
- • Handvol koriander
- • Zout & peper
- • Olie om in te bakken
BEreidings wijze
- Leg de entrecotereepjes in een mengsel van de Mexicaanse kruiden, het limoensap en een snufje zout.
- Meng de crème-fraîche met de knoflook en de helft van d koriander, breng op smaak met peper en zout.
- Verwarm de tortilla's één voor één in een droge koekenpan en houd warm tussen twee borden.
- Bak de entrecotereepjes 5 minuten in hete olie in dezelfde koekenpan.
- Vul de tortilla's met het vlees en garneer met de knoflookcrème-fraîche, koriander en limoenparten.
Boodschappen lijst
- Mexicaanse kruiden
2,69 20 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Limoenen
1,99 200 Gram
removeadd product to cart - Runderentrecôte
13,99 250 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!