Romige kwark met mango-abrikoos mousse
Romige kwark met mango-abrikoos mousse

Dessert

Romige kwark met mango-abrikoos mousse

  • Dessert
  • 2 personen

Ingrediënten lijst

250 g halfvolle kwark
3 abrikozen
1 mango
½ citroen
3 el chiazaad

BEreidings wijze

  1. Meng het chiazaad met de kwark en dek even af en zet de gehele nacht in de koelkast. Hierdoor krijgt het chipzaad de kans om het vocht op te nemen en die heerlijk structuur te krijgen.
  2. Verwijder de schil van de mango, snijd de abrikoos in grove stukken en voeg toe. Vervolgens pureer je even kort met de staafmixer. Voeg voor de smaak een paar druppeltjes citroensap toe.
  3. Haal de chippudding uit de koelkast en verdeel over 2 mooie glazen. Voeg vervolgens de mousse over de pudding. Snijd nu de overige abrikoos in mooie dunne plakjes en verdeel over de twee gevulde glazen chiapudding.

Boodschappen lijst

  • product
    Chiazaad

    2,39 250 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Mango

    3,99 1 stuks

    remove
    add product to cart
  • product
    Citroenen

    3,45 500 Gram

    remove
    add product to cart

Tips

Dit recept is afkomstig van The Lemon Kitchen www.thelemonkitchen.nl