Romige echinacea- en avocadosaus
Romige echinacea- en avocadosaus

Sauzen & dressings

Romige echinacea- en avocadosaus

  • Sauzen & dressings
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

140 g avocado
20 druppels limoensap
2 teentjes knoflook
2 zakjes Yogi Tea Echinacea
4 snufjes zeezout

BEreidings wijze

  1. Laat de ongepelde knoflook 30 minuten in een voorverwamde oven op 180°C poffen.
  2. Laat de theezakjes 5 minuten trekken in heet water. Verwijder vervolgens de zakjes en laat de thee afkoelen.
  3. Pel de afgekoelde knoflook en doe deze samen met de avocado, thee en het limoensap in blender. Voeg naar smaak zout toe.
  4. Mix het geheel totdat het helemaal romig is.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst