Romige broccolisoep, haverdrink en forelfillet
Romige broccolisoep, haverdrink en forelfillet

Soep

Romige broccolisoep, haverdrink en forelfillet

  • Soep
  • 2 personen

Ingrediënten lijst

1 l haverdrink
100 g forelfilet
75 g rucola
2 tenen knoflook
1 broccoli
1 groentebouillonblokje
2 el gebrande amandelen, fijngehakt
Zout & peper

BEreidings wijze

  1. Snijd de broccoli in zijn geheel in grove stukken. Voeg het samen in een pan met de haverdrink, knoflook en bouillonblokje, breng aan de kook en zet dan het vuur lager. Laat het ca. 30 minuten garen.
  2. Haal de pan van het vuur en voeg de rucola toe (voeg de rucola niet eerder toe om de nootachtige smaak en groene kleur te behouden). Pureer met behulp van een staafmixer alles tot een gladde soep en maak het evt. op smaak met zout en peper.
  3. Verdeel de gebrande amandelen en de forelfilet over de twee kommen en schenk de soep erover.

Boodschappen lijst

Tips

Bereidingstijd: 45 minuten Dit recept is afkomstig van de Ekoplaza campagne