Restjessalade met kip Harissa
Restjessalade met kip Harissa

Salade

Restjessalade met kip Harissa

  • Salade
  • 2 personen

Ingrediënten lijst

1 avocado, in stukjes
1 stengel bleekselderij
1 kopje savooiekool, fijngesneden
1 stronkje witlof, in kleine stukjes
1 kopje kiemen
1 kipfilet, in reepjes
Sla of rucola
½ citroen, uitgeperst
2 el pijnboompitjes, kort geroosterd
1 el verse koriander, fijngesneden
2 tl harissa

BEreidings wijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Roer de harissa door de stukjes kip. Neem een vel bakpapier, leg de stukjes kip naast elkaar in het midden en vouw dicht tot een vierkant pakketje. Leg dit op zijn kop in de oven en laat het in 15 minuten gaar worden. Maak ondertussen twee mooie borden van de rest van de ingrediënten. Maak af met de kip, royaal olijfolie, citroensap, peper, zeezout en koriander.

Boodschappen lijst

  • product
    Avocado

    3,98 2 stuks

    remove
    add product to cart
  • product
    Bleekselderij

    2,79 1 stuks

    remove
    add product to cart
  • product
    Citroenen

    3,45 500 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Kipfilet

    8,69 200 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Witlof

    4,99 500 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Pijnboompitten

    3,99 80 Gram

    remove
    add product to cart

Tips

Dit recept is afkomstig van Marjolein Dubbers