Quinoasalade met hazelnoten en rozemarijn
Quinoasalade met hazelnoten en rozemarijn

Salade

Quinoasalade met hazelnoten en rozemarijn

  • Salade
  • 1 persoon

Ingrediënten lijst

150 g quinoa
50 g hazelnoten
1 handje rucola
½ rode ui, in dunne ringen
½ groentebouillonblokje
Takje rozemarijn
Scheutje olijfolie

BEreidings wijze

  1. Breng de quinoa in een pan met het water en halve bouillontablet aan de kook. Volg de aanwijzingen voor de kooktijd en de hoeveelheid water op de verpakking (het wisselt nogal!).
  2. Verhit ondertussen een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de hazelnoten samen met de fijngesneden rozemarijn. Giet de quinoa af zodra hij gaar is en laat hem afkoelen. Snijd de rucola fijn. Meng de hazelnoten met rozemarijn en de rode ui door de salade en garneer met fijngesneden rucola.

Boodschappen lijst

Tips

Hazelnoten en rozemarijn: een klassieke combinatie die het goed doet het quinoa.