Salade
Pittige salade met gember-knoflooktofu
- • Salade
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 250 g tofu
- • 75 g slamelange
- • 50 g ongezouten pinda's
- • 1 rijpe mango
- • 1 sjalot
- • ½ rode peper, in ringetjes
- • Handvol koriander, grof gehakt
- • 3 el olie
BEreidings wijze
- Laat de tofu uitlekken. Snijd de tofu in blokjes en dep voorzichtig droog. Verhit in een koekenpan de olijfolie.
- Bak de tofu in 4 minuten rondom bruin. Snijd ondertussen de mango in plakjes en de sjalot in reepjes. Verdeel samen met de slamelange over 2 borden.
- Schep de tofu op de salade. Besprenkel de salade met de dressing en bestrooi met de rode peper, de pinda's en de koriander.
Boodschappen lijst
- Mango
3,99 1 stuks
removeadd product to cart - Slamelange
2,29 125 Gram
removeadd product to cart - Tofu naturel
2,49 250 Gram
removeadd product to cart - Geroosterde doppinda's
4,99 400 Gram
removeadd product to cart - Sjalotten
1,99 200 Gram
removeadd product to cart - Rode peper
1,29 45 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de ProLaTerre
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!