Lunch
Open sandwich hummus en bietjes
- • Lunch
- • 2 personen
- • 592 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 80 g cicioni, in plakjes van 1 cm
- • 50 g tuinbonen (diepvries)
- • 4 sneetjes brood naar keuze
- • 4 gekookte bietjes, in kwarten
- • 1 citroen, uitgeperst
- • 2 el hummus
- • 1 tl olie
- • Zout
BEreidings wijze
- Breng een klein pannetje water met zout aan de kook en blancheer hierin de tuinbonen 1-2 minuten. Giet ze af en spoel ze koud na. Druk de tuinbonen uit hun velletje.
- Bak de plakjes Fermentino-‘kaas’ 1 minuut per kant in 1 theel olie.
- Rooster het brood of laat vers. Besmeer 2 sneetjes brood rijkelijk met hummus en leg daarop de plakjes ‘kaas’ en de partjes biet. Verdeel de tuinbonen erover en besprenkel met citroensap.
Boodschappen lijst
- Citroenen
3,45 500 Gram
removeadd product to cart - Cicioni
4,99 100 Gram
removeadd product to cart - Campagne brood
3,69 460 Gram
removeadd product to cart - Gekookte rode bieten
1,69 500 Gram
removeadd product to cart - Hummus
3,99 200 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2021.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!