Dessert
Lemon cheesecake met citruskaviaar
- • Dessert
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 170 g slagroom
- • 150 g roomkaas
- • 125 g haverkoek
- • 60 g suiker
- • 50 g boter
- • 2 stuks citroenkaviaar
- • 1 citroen, rasp en sap
- • Snufje zout
BEreidings wijze
- Smelt de boter in een pannetje.
- Verkruimel de koekjes en meng met de gesmolten boter en een snufje zout.
- Verdeel de koekkruimels over 4 kleine glaasjes en druk ze aan. Zet ze in de koelkast.
- Klop de roomkaas los met de sap en rasp van de citroen en de helft van de suiker.
- Klop de slagroom lobbig met de andere helft van de suiker en spatel vervolgens door de roomkaas.
- Verdeel het mengsel over de 4 glaasjes en laat opstijven tot gebruik.
- Snijd de citroenkaviaar door de helft en schraap de zaadjes eruit. Schep een klein beetje op elke cheescake.
Boodschappen lijst
- Haverkoeken
4,29 240 GRAM
removeadd product to cart - Ongezouten grasboter
4,79 250 Gram
removeadd product to cart - Lactosevrije roomkaas
2,99 150 Gram
removeadd product to cart - Citroenen
3,45 500 Gram
removeadd product to cart - Boeren slagroom
2,19 200 ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!