Kipgehaktballetjes met yoghurt-komkommerdip
Kipgehaktballetjes met yoghurt-komkommerdip

Bijgerecht

Kipgehaktballetjes met yoghurt-komkommerdip

  • Bijgerecht
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

400 g kipgehakt
100 ml volle yoghurt
½ rode peper, zonder zaadlijsten en fijngehakt
¼ komkommer, geschild
3 el soja-gembersaus
2 el olijfolie
2 el bieslook, fijngehakt
Zout & peper

BEreidings wijze

  1. Voeg de soja-gembersaus, rode peper en peper en zout naar smaak toe aan het kipgehakt.
  2. Draai van het gehakt kleine balletjes.
  3. Verhit de olie in een koekenpan en bak de gehaktballetjes goudbruin.
  4. Rasp de komkommer en meng de rasp door de yoghurt. Meng er vervolgens ook de bieslook door. Breng de dip op smaak met zout en peper.
  5. Serveer de dip apart bij de gehaktballetjes.

Boodschappen lijst