Gewokte paksoi met edamame en wortel
Gewokte paksoi met edamame en wortel

Lunch

Gewokte paksoi met edamame en wortel

  • Lunch
  • 2 personen
  • 488 kcal / portie

Ingrediënten lijst

3 paksoi, in stukjes
2 winterpenen, geschild en in dunne linten
2 teentjes knoflook, geraspt
300 g edameme (diepvries)
4 el zonnebloemolie
2 el ketjap manis
2 el sesamzaad, geroosterd in een droge koekenpan
1 el gembersiroop

BEreidings wijze

  1. Zet een wok op hoog vuur, voeg de zonnebloemolie toe en roerbak de paksoi met de knoflook 2 minuten. Voeg de wortellinten en de edamame toe en wok nog 1 minuut; blus af met ketjap en gembersiroop/
  2. Haal van het vuur en bestrooi met sesamzaad.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente