Gevulde visbouillon met zalm, courgette en kimchi
Gevulde visbouillon met zalm, courgette en kimchi

Soep

Gevulde visbouillon met zalm, courgette en kimchi

  • Soep
  • 2 personen
  • 213 kcal / portie

Ingrediënten lijst

240 ml visfumet
150 g gerookte zalm, in blokjes
120 g kimchi, fijngehakt
50 g taugé, gewassen
½ courgette, in dunne linten
1 el korianderblad
Zout & zwarte peper

BEreidings wijze

  1. Giet de visfumet met 500 ml heet water in een pan en voeg de kimchi toe; breng net aan de kook en zet het vuur laag. Maak op smaak met zout en peper.
  2. Voeg de zalm toe aan de bouillon.
  3. Verdeel de courgettelinten en de taugé over 2 kommen en giet de hete bouillon erover. Bestrooi met koriander. Meteen serveren.

Boodschappen lijst

  • product
    Taugé

    1,49 100 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Courgette

    4,19 2 stuks

    remove
    add product to cart
  • product
    Visfumet

    4,29 240 ml

    remove
    add product to cart
  • product
    Kimchi

    3,49 300 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Gerookte zalm

    9,49 100 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Korianderblad

    3,19 15 Gram

    remove
    add product to cart

Tips

Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2020.